Apartments

Jun 13 2017

APARTMENT CAMERON HIGHLAND 2015 #apartments #in #amarillo #tx


#apartment cameron highland

#

APARTMENT CAMERON HIGHLAND 2015

Penginapan Percutian Apartment Muslim Terbaik Di Tawarkan Di Cameron Highlands

Tidak tahu kemana destinasi untuk berliburan bersama sahabat handai mahupun percutian keluarga?Cameron Highlands menawarkan kawasan pelancongan yang sangat terkenal untuk di kunjungi.

Semestinya banyak tempat menarik yang boleh di kunjungi ketika berada di pusat pelancongan tanah tinggi ini,Dan tidak lengkap jika rancangan percutian anda ke sini tanpa penginapan yang murah tetapi sangat selesa.

Untuk Review kali ini,Kami membawakan kepada anda yang mahu merancang percutian ke cameron highlands untuk menginap di Apartment Di Puncak Arabella,Tanah Rata ,khas bagi pelancong muslim untuk menginap di sini,Pada kadar harga yang sangat berpatutan dan di jamin keselesaan anda untuk menginap di sini,Sebelum kita pergi lebih jauh lagi,sedikit perkongsian informasi tentang cameron highlands kami sajikan kepada anda.

puncak arabella apartment

Cameron Highlands merupakan daerah paling kecil di Pahang yang terletak di sudut barat laut negeri ini,Salah satu resort bukit yang paling popular di negara ini, Resort peranginan tanah tinggi ini masih mengekalkan banyak daya tarikan sebuah perkampungan Inggeris.

Walaupun kemajuan yang besar dalam dekad yang lalu telah mengubah landskap kawasan tanah tinggi, ia kekal sebagai destinasi yang popular bagi mereka yang ingin untuk melarikan diri cuaca panas di tanah pamah.

Sebagai domain terutamanya pertanian, anda akan mendapati banyak sayur-sayuran dan buah-buahan ladang bertitik di seluruh tanah tinggi,Cameron Highlands juga adalah pengeluar utama bunga dan teh di Malaysia ,anda pasti kagum dengan keindahahan ladang teh yang terbentang luas dan bunga yang cantik berkembang dalam pelbagai warna yang ceria,sudah tentunya pengalaman ini hanya anda akan dapati di Cameron Highlands.


Terletak di Banjaran Titiwangsa pada kira-kira 1500 meter di atas paras laut, suhu di sini boleh jatuh kepada 16 C atau lebih rendah pada masa-masa tertentu. Cuaca di sini masih di bawah 20-an kebanyakan masa.

Cameron Highlandsterdiri daripada 4 perbandaran utama diikuti dengan penempatan yang lebih kecil pada ketinggian yang berbeza. Pekan pertama dari selatan adalah Ringlet,diikuti dengan Tanah Rata, Brinchang, Kea Farm, Tringkap, Kuala Terla dan Kampung Raja.

strawberry farm,cameron highlands

Pasti,Di saat ini anda sudah begitu teruja untuk mengalami percutian terbaik di cameron highlands ,Dan kami mengesyorkan kepada anda untuk mendapatkan pakej percutian terbaik denganpenginapan yang murah lagi selesa di

Apartment Puncak Arabella,Tanah Rata .

Kemudahan Yang di sediakan:

3 bilik 2 bilik air,tingkat 1,2,3,4DAPUR MASAK ( ceret air. periauk nasi dll ) – WATER HILTER –ASTRO – SOFA – STRIKA – AIS BOX

Foto Apartmen Puncak Arabella


Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *